Европска Унија (НП програм)

Европска Унија није „примарни“ савез. Она је само „подсавез“ који функционише у оквиру једног већег политичког и војног савеза предвођеног Сједињеним Америчким Државама (видети поглавље Спољна политика).

Европска Унија је политичка творевина настала из интереса крупног капитала, међународних финансијских институција и политичких елита Запада.

Европска Унија није настала као „потреба“ различитих европских народа да „живе заједно“ (не упуштајући се у анализу бесмислене конструкције „живети заједно“). Само тотални политички дилетанти могу да верују да, на пример, Финци имају потребу да „живе заједно“ са Португалцима или, на пример, Холанђани или Данци са Бугарима и Румунима.

Европска Унија је суштински антидемократска творевина у којој се практично све, а нарочито кључне одлуке, доносе супротно вољи већине становништва Уније. Најпознатији и најдрастичнији пример је усвајање тзв. Лисабонског споразума.
Процес креирања и развоја Уније подразумева не само процес нарушавања суверенитета европских држава већ и процес уништавања националног и културног идентитета европских народа. Један од многобројних примера за то је забрана држања верских обележја у државним школама у Италији.

Добар проказатељ шта Унија јесте и како је њени творци виде може се сагледати из следећих навода:

„Велика битка мора да почне одмах, изгубљени терен мора да поново освојимо, време је да масони преузму иницијативу у институцијама Уније … Реч је о бици коју ће морати да води лаицизам и секуларизам против конфесионализма” – Марсел Конрад, декларисани масон у Европском Парламенту.

”Европа се мора присилити да прихвати универзалну идеју Просветитељства – идеју да су људи само грађани, да су људи у Европи грађани Европе пре него што су Јевреји, црнци, Мароканци, хомосексуалци, хетеросексуалци … ” – Жан Мишел Кијарде, бивши велики мајстор француске Велике Ложе Оријента.

Европска Унија има масивну и веома скупу бирократију коју, наравно, издржавају порески обвезници Уније. На тај начин порески обвезници Уније имају привилегију да плаћају бесконачна ламентирања „стручњака“ Уније о „кључним“ и „суштинским“ питањима за живот становника Уније: од величине и степена закривљености краставаца до „људских права“ у Судану и Сомалији. Преведено на „прост“ српски то би отрилике значило: док год има оваца наћи ће се неко и да их шиша.

Европска Унија ствара могућности за неодговорно и криминално понашање политичких елита појединачних државаУније и обезбеђује заштиту тих елита од било какве одговорности. Најдрастичнији пример је вишегодишње неконтролисано задуживање појединих држава Уније које је те државе довело на ивицу банкрота. Политичке и финансијске елите одговорне за то, не само да нису кривично одговарале, већ су и задржале своје положаје.

Европска Унија, у суштини, нема идеологију. Оно што се подразумева под „иделогијом“ Уније је најобичнија демагогија о „људским правима“, „демократији“ и „слободном тржишту“. То је, у ствари, пропаганда која је у служби опстанка на власти и задржавања привилегија владајуће класе Уније.

Европска Унија је неприродна и наказна политичка творевина направљена искључиво по мери и у складу са интересима привилеговане мањине. Њен опстанак зависи од њене способности да потпуно уништи суверенитет земаља чланица, затре национални и културни идентитет аутентичних европских народа и претвори исте у пуко потрошачко стадо које ради, једе, спава, размножава се, имбецилно забавља и наравно, најважније – плаћа порез. У борби са европским народима и њиховим идентитетом, Европска Унија користи сва расположива средстава, од класичне репресије карактеристичне за тоталитарне режиме, која подразумева забрану употребе националних и верских обележја, вербални деликт, дискриминацију европских народа, … до „употребе“ неевропских имиграната са циљем радикалне и трајне промене друштвене структуре аутентичних европских народа.

Европска Унија је само још једна тоталитарна творевина на европском тлу, по много чему слична Југославији или Совјетском Савезу, те се ни њен крај неће много разликовати од краја ових накарадних творевина.

Ми процењујемо да после безмало сто година лутања политичким беспућима политичких монструма који су сви, негде на крају назива, имали реч „Југославија“, Србија нема ни један једини разлог да још једном, упркос свом искуству, жртвује свој суверенитет на олтар најновијег политичког чудовишта модерне Европе.

Политичка елита квазидемократије која данас влада Србијом води политику „уласка у ЕУ“ само и искључиво из себичних интереса, надајући се финансијској помоћи из Брисела која би им продужила боравак на власти. Прича о Европској унији другова и другарица који су преко ноћи постали господа и госпође, уједно је и опасна пасивизација наших држављана. Ствара се лажна нада да ће нам уласком у Европску унију све процветати – лопови у затвору, радници у фабрикама, сељаци на њивама, деца у школи, поштени политичари на власти, сређене улице… Како ће нас Европска унија “цивилизовати”. Међутим, неће бити тако.

Сетимо се само како су нас месије илузија о свим добитима уласка Србије у Европску унију подсећале како је некада Грчка била далеко иза нас, а ето, уласком у Европску унију нас претекла. Па где је та Грчка данас? Како то да Европска унија није “цивилизовала” Грке за готово 30 година обостране љубави? Као што је прошла Грчка, проћи ће и већина осталих чланица Европске уније. Иста судбина очекује и Шпанију, Португал, Италију, Ирску (за коју су нам причали да је невиђено чудо Европске уније)… Дакле, лагодан живот чланица Европске уније се не остварује штедљивошћу и радом, него задуживањем. Међутим, једнога дана, дугови се морају вратити.

Према томе, судбина наше нације није у рукама корумпиране елите Европске Уније која треба да нас “цивилизује”, него у рукама нашег народа. Једино Срби могу променити своју Отаџбину. Једино ми можемо нешто учинити. Неће то нико други урадити уместо нас…

Национална партија није против сарадње европских народа Европе утемељене на Де Головој визији: “Европа од Атлантика до Урала”, али јесте против Европске уније која представља директну негацију Европе. Ова и оваква Европска унија је одбацила једине заједничке темеље свих аутентичних народа Европе:

  • Крст и Хришћанство;
  • владавину права (бомбардујући СР Југославију и признајући “државу Косово”).

Као таква, она је постала негација Европе и не може бити прихватљива ниједном здраворазумском слободарском бићу. Национална партија неће подржати пут Републике Србије у такву Европску унију; у нову Југославију; у нову гробницу Српства.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: