Косово и Метохија (НП програм)

Косово и Метохија је део Србије који је тренутно под окупацијом политичког и војног савеза предвођеног САД-ом (види поглавље Спољна политика и поглавље НАТО).

Ми разумемо и прихватамо као политичку неминовност такву политику Запада према Србији и употребу Шиптара за остварење те политике, међутим, истичемо да је кључна одговорност за такво стање искључиво на Србији, јер је Србија деценијама, не само толерисала, него и охрабривала неконтролисано насељавање и размножавање Шиптара на јужном делу српске државе.

Окупација дела српске територије није ништа ново или посебно у српској историји. Сваки пут када је неки део српске територије био окупиран Срби су задржавали право да га ослободе када историјске и политичке околности за то постану повољне. То право Србима нико не може одузети до они сами. Не постоји никакав разлог да у овој ситуацији буде другачије.
За остварење тог циља, Национална партија ће се служити следећом политиком:

 1. Сарадња са свим спољним чиниоцима који подржавају територијалну целовитост Србије (видети поглавље Спољна политика).
 2. Одбијање криминалних решења по систему „држава у држави“ која би омогућила Шиптарима да дођу до Београда.
 3. Сарадња са другим државама и народима Европе, подједнако угроженим криминалном политиком затирања европских народа злоупотребом муслимана и других неевропских народа на европском тлу.
 4. Свим Шиптарима са територије Косова и Метохије биће одузето држављанство Републике Србије.
 5. Свим Шиптарима са територије општина Прешево, Бујановац и Медвеђа који су учествовали у побуни против Републике Србије судићемо за кривично дело тероризма.
 6. Административна линија са Косовом и Метохијом биће у потпуности затворена за све који немају држављанство Републике Србије.
 7. Сви не-шиптари који су учествовали на “косовским” изборима кривично ће одговарати.
 8. Сви држављани Републике Србије који су дали лажне податке о боравишту Шиптара на основу којих су добијали пасоше кривично ће одговарати.
 9. Држављанима Републике Србије који су продавали оружје Шиптарима (или било којој страни у претходним ратовима) судиће се за акт велеиздаје (видети поглавље Криминал).
 10. Национална партија ће преиспитати све који су за велике суме новца продавали своја имања Шиптарима и забраниће свима да то чине у будућности.
 11. Све држављане Републике Србије који тренутно живе јужно од Ибра, као и све повратнике, ћемо населити на северну територију Косова и Метохије стварајући једну хомогену целину ради лакше одбране у случају напада шиптарских терориста.
 12. Држављанима Републике Србије Национална партија ће пружити сву неопходну заштиту и помоћ, али ће казнити све који ту помоћ злоупотребе својом корумпираношћу или трговином са Шиптарима.

Косово и Метохија је територија Републике Србије која је у највећој мери загађена осиромашеним уранијумом. За разлику од осталих делова наше територије, које су у мањој или већој мери, деконтаминиране, на Косову и Метохији није ништа учињено. Број оболелих од разноразних канцерогених обољења на Косову и Метохији се повећао за готово 200%. Према томе, најјача оружја Шиптара, наталитет и породица, се распадају. Наталитет због све веће смртности услед радиоактивности, а породица под утицајем система вредности који су им “савезници” наметнули. Шиптари ће “победу” скупо платити – својим нестанком.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: