Шокиран

111.jpg

Пише: Владимир Челекетић

Први пут објављено 19.06.2015.

Вучић је шокиран! Та вест је толико важна да се појављује као ударна на великим светским медијима. Одмах поред вести о најновијој пуцњави у Америци и директног преноса силовања Грчке.

Вучић је шокиран зато што је Мађарска, коначно, решила да брани своју границу. Мађарима је доста инвазије црначких и арапских хорди. Но, и поред шока, Вучић је задржао присебност и јасно поручио Србима и целом свету да Србија, своју границу, неће бранити.

Србија је доследна у својој политици. Вишедеценијска инвазија шиптарских хорди, под директном подршком Београда, је велико српско „демократско“ и људскоправашко искуство. Србија зна како треба поступати. Инвазија Шиптара се наставља и Београд је ту да помогне, али Београд не може дозволити да се остатак Србије преда само Шиптарима. То би било крајње недемократски. Зато ће остатак Србије Шиптари морати да деле са Арапима, црнцима и Циганима. Главни улази су преко Бугарске и Македоније, поручује Вучић.

За разлику од Орбана, који има само један Јобик, сироти Вучић је под сталним притиском васколике српске родољубиве опозиције: ДСС, Двери, СРС, СНП, разне врсте четника, отаџбински покрети… Они не траже да Војска Србије брани српску границу. Њима је довољно да војска парадира по Москви. У Србији постоји вишедеценијски консензус да граница не треба да буде брањена и да је Србија на „изволте“. У Мађарској су постигли консензус да бране границу што је толико супротно српском искуству и српској „демократској“ традицији да Србима не преостаје ништа друго до да буду шокирани.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: