Рекет

%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%9a%d0%b5

Пише: Владимир Челекетић

Први пут објављено 31.03.2016.

Према најновијем Вучићевом закону, три хиљаде зграда добиће Јевреји у Србији, а тзв. Федерација јеврејских општина добијаће 950 хиљада евра српских пара годишње за „образовне програме“ и „истраживање холокауста“. [1]

Пљачки Срба, наравно, нема краја. Педери коштају бар милион годишње, само за параду, па је ред да и Јевреји добијају бар толико плус зграде иако, већина њих, мислим, зграда, нема наследника.

Јасно је да марионетска власт мора да плаћа рекет јеврејском лобију и да је то последња ствар против које се може побунити, али је врло интересантно како српски „родољупци“ типа СРС, ДСС и Двери ћуте о овоме. Док се, с правом, буне против пљачке Срба, по разним основама, на пример за „отварање нових радних места“ у фирмама у власништву странаца, не пада им на памет да се побуне против ове пљачка која подразумева да се, од народа, који, често нема ни за елементарне потребе, узима милион евра годишње да би се Јевреји бавили „истраживањем“.

Увек ме је фасцинирао тај страх српских родољубаца од јеврејског лобија и никад нисам могао да установим колико је реалан. Шта би било да бар издају саопштење поводом најновије пљачке Срба? Напали би их у медијима? Могу мислити хистерије и панике. Ударити у најважнији елемент мондијалистичке окупације, што рече неко паметан. У јеврејски лоби! Па шта? Не кукају ли стално како је „медијска блокада“. Ето им прилике да је пробију. Зар они заиста мисле да Срби, који ће их гласати 24. априла, немају ништа против да плаћају скоро милион евра годишње за Јеврејске занимације?

Како ствари стоје, њима је важнији став јеврејског лобија од става тих Срба, који ће, можда, и њих да плаћају после 24. априла. А, можда, мисле да су Срби нешто дужни Јеврејима? Па ако мисле, зашто не кажу? Колико и зашто? Овако, настављају да раде оно што најбоље знају, када дође до „деликатних“ тама. Ћуте. Научили Титови пионири да није паметно бити политички неподобан. Ако се добро владају могу и они узјахати на српску грбачу.

[1] https://rs.sputniknews.com/srbija/201603301104447773-Srbija-Jevreji-zakon-nacisti/

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s