Рекет

%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%9a%d0%b5

Пише: Владимир Челекетић

Први пут објављено 31.03.2016.

Према најновијем Вучићевом закону, три хиљаде зграда добиће Јевреји у Србији, а тзв. Федерација јеврејских општина добијаће 950 хиљада евра српских пара годишње за „образовне програме“ и „истраживање холокауста“. [1]

Пљачки Срба, наравно, нема краја. Педери коштају бар милион годишње, само за параду, па је ред да и Јевреји добијају бар толико плус зграде иако, већина њих, мислим, зграда, нема наследника.

Јасно је да марионетска власт мора да плаћа рекет јеврејском лобију и да је то последња ствар против које се може побунити, али је врло интересантно како српски „родољупци“ типа СРС, ДСС и Двери ћуте о овоме. Док се, с правом, буне против пљачке Срба, по разним основама, на пример за „отварање нових радних места“ у фирмама у власништву странаца, не пада им на памет да се побуне против ове пљачка која подразумева да се, од народа, који, често нема ни за елементарне потребе, узима милион евра годишње да би се Јевреји бавили „истраживањем“.

Увек ме је фасцинирао тај страх српских родољубаца од јеврејског лобија и никад нисам могао да установим колико је реалан. Шта би било да бар издају саопштење поводом најновије пљачке Срба? Напали би их у медијима? Могу мислити хистерије и панике. Ударити у најважнији елемент мондијалистичке окупације, што рече неко паметан. У јеврејски лоби! Па шта? Не кукају ли стално како је „медијска блокада“. Ето им прилике да је пробију. Зар они заиста мисле да Срби, који ће их гласати 24. априла, немају ништа против да плаћају скоро милион евра годишње за Јеврејске занимације?

Како ствари стоје, њима је важнији став јеврејског лобија од става тих Срба, који ће, можда, и њих да плаћају после 24. априла. А, можда, мисле да су Срби нешто дужни Јеврејима? Па ако мисле, зашто не кажу? Колико и зашто? Овако, настављају да раде оно што најбоље знају, када дође до „деликатних“ тама. Ћуте. Научили Титови пионири да није паметно бити политички неподобан. Ако се добро владају могу и они узјахати на српску грбачу.

[1] https://rs.sputniknews.com/srbija/201603301104447773-Srbija-Jevreji-zakon-nacisti/

2 мишљења на “Рекет”

 1. Брате Владимире читам твој текст и видим да неволиш Титоисте . Нажалост остало је мног њих међу Србима .
  Зашто мислиш да је Путин звао Нетањахуа и Вучића прошле године , зато што је глуп… јеврејски лоби ,,,, незна Владимир
  већ дангуби. Нама нема бољих савезника од Јевреја ни братскијег народа нису признали Шитаре и никад неће . Сваки дан своје слободе крваво плаћају Америци . Сорош је и њихов непријатељ и манути се пропаганде који је комунистички Совјетски Савез убацио књигама , Протоколи сионских мудраца , итд имају Јевреји подела више него ми .
  На њима се ради одавно као и на нама . Па нећемо ваљда од арабије добити помоћ и паре , неће нам ваљда они показати како да радимо пољопривреду .
  Ми треба озбиљно да порадимо на савезништву са њима да нам покажу како да ујединимо расејани Српски народ са матицом и да сви радимо за бољитак Србије .. Једино са њима можемо расветлити Јасеновац и сва стратишта нашег народа , јер они знају како се то ради а имају и снаге за то. Морају фашисти , усташе Крватске да плате и нама одштету па да размислимо оће ли бити опраштања .. Са њима треба да се објави да су усташе са немцима на сајмишту убијали Србе и Јевреје. Стога ваља да да се суочимо да су југоСрби комунисти са усташама који се пресвукоше у партизане учинили пљачке Јеврејима мада су то чинили Србима много више , ал уз помоћ Јевреја који знају истину лакше ћемо истину објавити . Неће нам нико други помоћи у томе .
  Зато бих те замолио да , не да браним Обрадовића који је некако можда сконто шта нам је чинити или Вучића што је дао паре , да мало проучиш и размислиш шта нам је конкретно урадити у овом безизлазу кад нам енглези кроје капу са немцима . Непљуј браћу своју нити куди коња кога ниси јахао . Дај решења на то треба да се концентришемо јер само увредама и искаљивањем срџбе нећемо спасити Србију већ да упорним радом спашавамо шта се спасти може , јер ће убрзо бити касно да се спаси ишта ..

  са поштовањем Д. Давидовић

  Свиђа ми се

  1. Поздрав и добро дошао.
   Ако пођемо од претпоставке да, заиста, има две „врсте“ Јевреја, иако, ја баш нисам сигуран да је то у складу са реалношћу, али, да пођемо од тога, дакле, они „израелски“ и они „сорошеви“, да их тако назовем, шта мислиш, ко је испословао овај милион годишње? Шта мислиш, ко је више „погурао“? Израелска амбасада или Соња Лихт, на пример?
   Друго, коме су то, још, Јевреји, и Израел и ови Сорошеви, пријатељи и савезници? Којем то народу и којој држави? Мени није познато да су они пријатељ и савезник било коме осим што савезницима и пријатељима називају оне земље које, мимо свог интереса, а под утицајем јеврејског лобија, подржавају јеврејске интересе свуда и интересе државе Израел посебно. Ту, пре свега, мислим на земље Запада, али и на Русију, наравно.
   Треће, да ли је могуће да су Срби толико важни и моћни да ће ти исти Јевреји бити пријатељ и савезник њима, ако, већ, све друге, само користе за своје интересе?
   Четврто, како је могуће да баш ни једне једине критике или замерке на овај закон није било? Па нема закона да баш нема ни једна критика, да се опозиција не огласи. Овде, комплетан мук. Да ли ти знаш за још неки текст, још неку изјаву, која би се критички односила према овом закону? Ја сам, недавно, чуо Брдара, у емисији на ТВ Балкан Инфо, да је критиковао то што Срби плаћају Јеврејима овај рекет. Осим те изјаве и овог текста, мени није познато да је ово ико икада помињао.
   Коначно, вечито питање који смо то „ми“, који нешто треба да урадимо? Да ли Обрадовић и Вучић спадају у „ми“? За мене су они „они“, а не „ми“, они су она друга страна, непријатељска. Пре него што одговоримо на питање шта треба да урадимо, морамо да одговоримо на питање који смо то „ми“.

   Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: