Србине, организуј се!

filipgajica24qp3hzk7Филип Гајић

Пише: Владимир Челекетић

Први пут објављено 03.12.2014.

Преносимо текст летка Србске акције, због кога је, ових дана, ухапшен припадник те организације, Филип Гајић.

srbska-akcija-letak

СРБИНЕ, ОРГАНИЗУЈ СЕ!

ЗАШТИТИ СВОЈЕ БЛИЖЊЕ И СВОЈ ЗАВИЧАЈ!

Дивља циганска насеља сада се налазе недалеко од твог дома. Број становника ових насеља расте из месеца у месец. Неће проћи још много времена, а она ће постати део твог комшилука. Сада се налазе на удаљености од пола километра, али ускоро ће бити под твојим прозорима, на твом прагу.

По спољашњем изгледу ових дивљих циганских насеља закључујеш и сам до каквих последица њихово ширење може довести. Она ће у твој крај донети све оно што не желиш у твојој близини: нехигијену, смеће, фекалне воде, несносан смрад. Честе свађе и туче, као и гласна циганска музика, ствараће константну буку. Људи из циганских насеља донеће са собом своје навике и уобичајен начин живота, а то значи пораст криминала и насиља у твом крају. Твоја деца и имовина више неће бити сигурни као раније. На крају ћеш пожелети да продаш свој стан и напустиш то нехумано окружење, али то више неће бити могуће. Цена квадратног метра твог стана или куће, коју си својим радом и муком изградио, изгубиће некадашњу вредност. Нећеш више имати коме да их продаш јер нико неће желети да живи у непосредној близини циганског насеља.

Бежање из насеља, односно од тог проблема, тада неће бити могуће. Зато је неопходно да већ сада, заједно са твојим комшијама, решаваш овај проблем, путем јавних апела, петиција и протеста, док је то још увек могуће.

Сачувај свој дом, своју породицу, свој крај. Организуј се.

СРБСКА АКЦИЈА

————————————————————————–

Политика марионетске власти у Србији је у складу са политиком влада осталих ЕУропских земаља, а та политика подразумева уништење аутентичних европских нација. У том смислу, на делу је промена демографске слике друштва масовним насељавањем туђинаца, нарочито туђинаца неевропског порекла. Примера у Европи је безброј, Србима се сада дешава исто.

Цигани и тзв. азиланти су само оруђе у спровођењу те политике, бесловесно стадо које покушава да преживи, хорде којих се морамо ослободити, али главни и основни проблем и главни српски непријатељ јесу српски одроди који владају Србима и који су, сасвим свесно, спремни да жртвују своју земљу и свој народ зарад места у глобалистичкој елити.

Упамтимо једну ствар. Они могу да ухапсе једног Филипа Гајића, али не могу да ухапсе хиљаде и десетине хиљада Гајића. Њихова снага је у нашем страху. Оног тренутка када тај страх, свако појединачно, превазиђе, оног тренутка када хиљаде и хиљаде Срба уђу у исти фронт са Филипом Гајићем, а ради сопственог опстанка, цео систем ће се урушити као кула од карата. И никавих хапшења неће бити и никаквог насиља неће бити, јер систем више ништа неће моћи да уради. Потребно је само мало свести о друштвеној одговорности и само мало храбрости. Само мало!

И нека нас не поколеба срамно ћутање великог дела тзв. српске националне опозиције, „удружене“ или неудружене, све једно, или срамно ћутање тзв. српских институција, укључујући и сам врх СПЦ. И њихово ћутање произилази из страха или лојалности систему, због личних позиција и привилегија. На њих више не треба чекати, јер њих нећемо дочекати. Треба да се организују они који могу и они који хоће.

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: