Аристотел је био у праву

240px-aristotle_altemps_inv8575

Пише: Владимир Челекетић

Први пут објављено 20.09.2016.

„Толеранција и апатија су последње врлине умирућег друштва“ – Аристотел

Знали смо да је приватизација неопходна, али нисмо тражили потпуну пљачку и распродају Србије и свођење Срба само на јефтину радну снагу у сопственој земљи.

Веровали смо у слободну трговину, али не у владавину монопола и уништење националне привреде у интересу крупног међународног капитала.

Веровали смо у сарадњу међу државама, међународно право и обавезе, али нисмо тражили да група марионета у Београду само извршава налоге бриселских бирократа. То се не зове сарадња. То се зове окупација.

Знали смо да нема слободе без права појединца, али нисмо веровали да криминалци треба да имају већа права од оних које угрожавају, да педофили треба да буду „регистровани“, а не иза решетака и да не треба да постоји право на самоодбрану зато што такво право угрожава права убица, насилника и пљачкаша.

Знали смо да многе националне мањине живе међу нама вековима и да је Србија и њихова земља, али нисмо веровали да Срби треба да буду законски дискриминисани у односу на мањине.

Веровали смо да треба помоћи невољницима, ма одакле долазили. али нисмо ни сањали да то треба да значи да нас туђинци убијају и пљачкају у рођеној земљи, а онда да је преотму масовним насељавањем и размножавањем, као што су то радили Шиптари деценијама.

Знали смо да педера и свакаквих настраних има од кад је света и века, али смо научили да им не стајемо на муку и да их поштујемо као Божја створења. Међутим, никада нисмо тражили да шака таквих, уз помоћ корумпираних политичара, пендрека и закона, наметне своју изопаченост као друштвену норму.

Борили смо се за слободу медија у мраку комунизма, али нисмо под тим подразумевали да морални и духовни талог друштва треба да има право да купи сваки секунд на телевизији или радију и сваки квадратни милиметар новина. Не, под појмом слобода медија нисмо подразумевали плаћену лаж и културни геноцид.

Веровали смо у много тога, али сад знамо да смо били у заблуди. Сад знамо да је Аристотел био у праву и зато, данас, кажемо:

Сви ви што сте опљачкали Србију, упропастили и животе оних који се још нису ни родили, остаћете и без имовине и без слободе, а можда и без главе.

Српска држава ће одлучивати како ће се и са ким трговати, а не међународне корпорације и банкарска мафија.

Србија ће бити суверена српска држава, а не вазал или колонија.

Заштита јавности и имовине ће имати приоритет у односу на било које појединачно право криминалаца.

Србија ће бити уређена по вољи Срба, а мањине ће имати само две могућности: да то прихвате или да се иселе.

Илегални имиграти ће бити дочекани бојевом муницијом, они у земљи протерани и никаквог „азила“ неће бити. Срби више неће тренирати гостопримство на освајачима српске земље, убицама и лупежима. Нека се жале онима који су од њих направили бескућнике и скитнице. Срби за то нису криви.

Настрани ће своју настраност морати да држе између четири зида. Ако неће, добиће четири затворска зида.

Појам „слобода медија“ ће бити редефинисан. Плаћена лаж, морални и духовни талог ће бити протерани из јавног живота.

Тако ће бити или ће Србија наставити овим путем и Србије и Срба неће бити. Не заваравајмо се, треће могућности нема, сво наше искуство нам говори: Аристотел је био у праву.

One thought on “Аристотел је био у праву”

  1. Све наведено само потврђује да је Страдија у дубокој окупацији! А оваква Страдија може одговарати,као и ситуација у истој,САМО онима који живе по систему „у се,на се, и пода се „! Хоћу рећи,као животиње! Ни мрву једну разлике између њих и животиња нема,осим што серу у рупу(не баш,баш,сви)!

    Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: