Хероинске сузе

jeremicka 2

Пише: Владимир Челекетић

21.03.2017.

Прво је Миленко Јованов из Главног одбора СНС изјавио да жена Вука Јеремића управља целокупним нарко тржиштем у Србији“.[1] Онда се Вучић, због ове Миленкове изјаве, „извинуо грађанима Србије“, да би, коначно, сама Јеремићка направила читаву представу, са све сузама као специјалним ефектом и, изјавила, између осталог, да она, „као грађанка“, не прихвата Вучићево извињење. [2]

За сада је нејасно зашто се Вучић извињавао „грађанима“ тј. какве везе имају грађани са тим да ли Јеремићка управља нарко тржиштем или не. Међутим, Јеремићка, очигледно, није схватила Вучићево извињавање, па је одбила да га прихвати „као грађанка“, не увиђајући да се Вучић извинуо само „грађанима“, а не и „грађанкама“. Коме није јасна разлика нека се обрати за објашњење боркињама за људска права. Не сумњам да Јеремићка познаје доста таквих.

Уз извињавање, Вучић је додао и да је Миленко Јованов „направио грдну грешку“. Ако је то тачно, мислим, да Јованов греши и да је Вучић у то сигуран, онда су, логички, могућа два закључка.

1. Полиција је, детаљном истрагом, установила да Јеремићка не управља нарко тржиштем.

2. Вучић зна ко управља нарко тржиштем, а то није Јеремићка.

Сумњам да ће неко од новинара тражити од Вучића да ово разјасни. Како било, они који имају бар мало мозга и знају како ради систем у Србији, знаће да се нарко тржиште контролише из врха власти и да је под заштитом полиције. И имена се знају, али она се не откривају „грађанима“. Према томе, само наиван и глуп човек може очекивати да високи функционер владајуће партије јавно открива имена. Све је било само у жару предизборне борбе. Исто као кад Вук Јеремић тврди да је Андреј Вучић криминалац. Није то због тога што је овај стварно криминалац, него због избора. Што би рекли Срби, врана врани очи не вади.

[1] http://srpskaakcija.com/2014-04-12-22-33-52/4062-n-pr-dn

[2] http://www.blic.rs/vesti/politika/natasa-jeremic-nikada-nisam-bila-u-kontaktu-sa-drogom-10-godina-nisam-popila-ni-casu/jsf3n5v

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: