Шид је Србија

europe-migrants-turkey_foto-reuters-768x461

Пише: Владимир Челекетић

11.04.2017.

Било је потребно да један илегални мигрант, носећи у руци секиру, упадне у кућу у којој су, у том тренутку, биле само две девојчице, па да Срби из Шида коначно нешто предузму. [1] Демонстрације и захтев да се хорда исели. Нажалост, не да се исели негде ван Србије, него ван Шида. Може опет негде у Србији. Нека пљачкају и малтретирају друге Србе. Како било, ни то није лоше, кад већ ничег бољег нема. Дежурни родољупци су заузети бројањем гласова. Видећемо да ли ће бити тако ревносни и у бројању мртвих Срба.

Шта је још потребно да се догоди и колико времена да прође, да би схватили врло просте чињенице?

– Само је питање времена када ће неко бити убијен.

– Нема тих мртвих, силованих и опљачканих Срба због којих ће Вучићева власт променити политику према мигрантима. Као што мртви Немци не значе ништа Меркеловој, ни мртви Французи Оланду, ни мртви Швеђани шведској власти, ни мртви Британци британској, још мање мртви Срби нешто значе Вучићу, осим, ако они живи, због тих мртвих, не постану претња његовој власти.

– Једини начин да власт уклони мигранте, бар са очију јавности, јесте сама угроженост миграната, а то значи да Срби морају да почну да се бране.

– Насељавање неевропских миграната и промена демографске слике је један од приоритета ЕУропске политике. Власт ће устукнути само ако се уплаши за сопствену судбину.

Време пролази. Њих је све више, све су опаснији, а процедуре за њихов трајни останак су одавно покренуте. Демонстрације су добре, али нису довољне. Потребно је заоштрити реторику и тражити уклањање корова из Србије. За разлику од студенстских демонстрација које су потпуно безопасне за власт и чије захтеве власт, чак, може и да испуњава, мигранте, по сваку цену, Вучић мора да чува и насељава по Србији. То је један од основних услова које мора да испуни да би задржао подршку Запада. Уклањање тог човека и његове криминалне дружине са власти није више питање националног поноса (који Срби одавно немају), није ни питање велеиздаје, него је питање голог, физичког опстанка. Зато је потребнo комбиновати демонстрације, потпуно игнорисање багре (не продавати им ништа, не служити их у кафићима, не пружати им никакве услуге и сл.) и наравно, где год је то могуће и како год је могуће, „објаснити“ им да су непожељни. Алтернатива томе и сасвим извесна будућност је даље насељавање, пљачка Срба за издржавање миграната, крађе, силовања, провале, убиства и преузимање српских градова.

[1] http://www.srpskaakcija.com/2014-04-18-18-24-28/4158-shid-c-igr-n

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: