Упутство за пробијање медијске блокаде

media_monkeys

Пише: Владимир Челекетић

18.09.2017

У суботу, 16. септембра, Двери су одржале протест у Београду, захтевајући медијски простор на РТС и Пинку. Српска опозиције не престаје да кука због „медијске блокаде“, упорно тражећи од Вучића да јој препусти једно од најмоћних средстава којима се одржава на власти. Из неког чудног разлога, Вучић то одбија да учини, што је врло „недемократски“, али то ће већ објаснити бројни идеолози „патриотске“ опозиције.

У међувремену, нудим Дверима неколико предлога за освајање медијског простора, предлога који не подразумевају демонстрације пред медијским кућама.

Прогласите се странком Срба, а не „свих грађана“ и реците то јасно за скупшинском говорницом. Тај медијски простор вам не могу одузети. Сви наши „народи и народности“ имају своје партије, само Срби немају ни једну. Будите прва српска партија. То ће, свакако, привући медијску пажњу.  Реците да је ваш циљ српска држава , направљена искључиво према мери и интересима Срба и утемељена у културно историјском наслеђу Срба и никог другог. Ко није Србин, а не свиђа му се, нека иде у своју матичну државу. Ко нема своју матичну државу, нека се пријави за путовање на Марс. Кажу да је упис кандидата у току.

Учините нешто што режим изузетно иритира, нешто на шта ће морати да одговори бесомучном медијском хајком. Кад вас нападну у медијима бићете „медијски присутни“, јел тако? Додуше, можда вам неће дати директно учешће, али опет, имате скупштинску говорницу и конференције за штампу у Скупштини.

Учините, на пример, оно што су учинили момци из Србске Акције, својевремено, одштампајте летак против илегалних циганских насеља и позовите Србе у борбу за уклањање истих.

srbska-akcija-letak

Не могу вас прогањати као људе из СА јер имате посланичке имунитете. Мораће прво да их укину, а то је већ читав циркус који ће вам данети додатну медијску пажњу. То хоћете, зар не? Мислим, медијску пажњу, не укидање имунитета. Или можда мислите да Циганима треба дозволити илегална насеља?

Побуните се против законске дискриминације Срба у односу на мањине. Тражите законску равноправност свих држављана без обзира на етничку и верску припадност. Људскоправашке агентуре ће хистерисати. То им је посао, за то су плаћени. Тако ћете имати додатну медијску пажњу, поред преноса из Скупштине. Или, можда, мислите да Срби треба да буду законски дискриминисани у односу на „мањине“?

Организујте демонстрације против миграната. Учините нешто слично ономе што је Фараж учинио у Британији.

nigel_f_vndn8u_uvhsxa

Или штампајте летке, као што је овај, на пример.

autonomni nacionalisti

Или овај.

zastitimo-svoje-bliznje-plakat

Подржите Србе који протествују против насељавање миграната или слања мигрантске деце у српске школе. Организујте скупове или штампајте брошуре где ћете говори и писати о промени демографске слике, мигрантском насиљу, окупацији читавих делова градова и болештинама. Није тешко, говорите и пишите само оно што сви знају, само истину. Тражите законско укидање тзв. азила, тражите да се руља на граници дочекује бојевом муницијом. Можете се кладити да ће вам најгледанији и најслушанији медији посветити велики простор. Ако се баш потрудите постаћете медијски хит, популарнији од курвештина из такозваних „ријалитија“. Превазићи ћете и Шешеља, а нећете морати да се бламирате, понижавате и курвате. Многи Срби ће искрено навијати за вас иако, многи од њих, то неће смети јавно да признају. Или, можда, мислите да Србију треба препустити азијским и афричким хордама?

Побуните се против плаћања рекета јеврејском лобију. [1] Реците да Срби Јеврејима нису ништа дужни и рецити да ако се Јеврејима не буде свиђало у Србији, која ће бити српска, има једна љупка држава на Блиском Истоку која је јеврејска, уистину и потпуно само јеврејска, тамо им се, можда, допадне. Ох, какву ћете медијску пажњу имати. Такву не бисте могли да очекујете таман да премлатите сво особље Пинка. Или можда мислите да Срби треба да плаћају рекет јеврејском лобију?

Организујте протесте испред болница где се врше чедоморства. Ставите у програм да ћете убиства невиних забранити, а убице кажњавати. Покажите јавности ужасе тих злочина. Не секирајте се, навикла је српска јавност на бруталности, крв и раскомадана тела. Замислите како ће женскоправашке организације реаговати. Ако и буду покушали вас да игноришу њих неће. Њих не смеју да игноришу. Или можда мислите да масовно убијање најневинијих и најбеспомоћнијих Срба треба да буде легално?

Реците да ћете хомосексуализам и све остале настраности законски прогласити поремећајем, а свако њихово јавно представљање и величање законски кажњавати. Штампајте и делите летке као што је овај, на пример.

70 years degeneration

Кажите да ћете забранити све организације настраних, да ћете њихове вође судити. Предложите и криминализацију содомије. Зашто да не? Само у земљама где је криминализована немају проблема са тим перверзњацима.

Подржите прогоњене Србе који су прогањани, хапшени и суђени само зато што су се побунили против антисрпске политике и антисрпске власти. Горана Давидовића, на пример. Не морате са њим да се слажете у свему, али га подржите. Ако медији могу да праве хајку против Давидовића, можете мислите какав ће одјек имати кад га отворено подрже народни посланици?

Дакле, као што видите, много је могућности за освајање медијског простора без демонстрација и свих перипетија које уз то иду. У сваком случају, имате три могућности. Да будете предузеће власти, за шта вас сада многи оптужују и за шта, истини за вољу, има добрих доказа. Ако је то избор, онда у реду, можда вас Американци поново убаце у Скупштину, што је основни циљ у тој варијанти. Друга могућност је да се држите учења водећих српских „патриотских“ идеолога, да наставите да тражите „слободне и фер изборе“ и „слободне медије“ и наставите да објашњавате нацији како ћете доћи на власт кад ти услови буду испуњени, а онда ћете да похапсите и судите садашњи режим за велеиздају и пљачку, све то у „демократској“ и људскоправашкој Србији која ће имати национално одговорну власт предвођену „домаћинима“ и „породичним људима“. То је леп и надасве „демократски“ план, остаје још само да убедите Вучића, Брисел и Американце у његово спровођење. И коначно, трећа могућност је да будете српска партија. Да вас прогласе за нацисте, фашисте, расисте, ксенофобе, хомофобе, исламофобе и тако даље и тако редом. У том случају српска Србија вас неће оптуживати за шуровање са Вучићем, а имаћете и велики медијски простор на располагању. То је оно што хоћете, због чега сте демонстрирали у суботу, зар не? И не, не секирајте се да ће вам популарност опасти. То се, свакако, неће десити. Подршка јавности политичкој странци се не може изразити негативним бројем.

[1] https://svitanjeblog.wordpress.com/2017/02/06/reket/

12 мишљења на “Упутство за пробијање медијске блокаде”

 1. Жив био брате! Треба да знаш да овакви написи заиста морају да круже по народу. Слепаца је критична маса на све стране. Али има људи који су добронамерни, али наивни до зла бога. Просто да седнеш и заплачеш, или да одустанеш. Ипак, не може нико здрав одустати од себе. Предлажем ти освежавање НП програма и повремено цртице из националног програма и предлози стратегије. Као ово овде, или оно о референдуму пре неку годину.

  Свиђа ми се

  1. Написах слично пре неки дан, па да напишем и овде. Ако узмемо у обзир симпатизере разних политичких партија, мислим да нема часнијих људи од Дверјанских симпатизера, али су, кад је политика у питању, наивни као деца у обданишту.
   Урбани, тражим од тебе конкретан предлог за промене. НП програм не могу да мењам, јер га нисам само ја донео, али можемо отворити нову рубрику за разраду програма, а поћи од НП програма. Понављам, очекујем конкретан предлог. Мора да нешто имаш у виду кад ово пишеш.

   Свиђа ми се

   1. У праву си, имам у виду неке ствари, али ето, до сад си видео и сам. Колико пута сам рекао да ћу нешто написати, па ништа. Зато нећу да обећавам, али ћу гледати да ти напишем понешто.

    Свиђа ми се

   2. Узгред, кад смо већ код овог чланка, сјајна поента, једино што би нагласак ставио више на Косово него на Цигане (нису ни они тема за занемаривање), Србе по српским земљама око нас које тренутно припадају другим државама, насилно тровање вакцинама и отимање деце…

    Свиђа ми се

   3. Цигани су још најмањи проблем, али ја њих увек наглашавам зато што прича против њих изазива много више хистерије него много важније теме. Да сутра отворено оптужиш власт да убија Србе вакцинама то неће изазвати ни приближно такву реакцију као ако нешто кажеш против Цигана. Толико је Србија ишчашено друштво. Но, у праву си, тема има безброј, али демонстрирати испред телевизије зато што неће да те пусте у програм је безумље своје врсте.

    Свиђа ми се

   4. Промена у Србији, ће бити тек кад буде промена на глобалном нивоу. До промена на глобалном нивоу,може доћи и ускоро, јер економска криза која је намерно изазвана, може изазвати велике немире и отрежњење народа. Зато Србија треба да буде спремна за будућа времена.
    Да би победили противника у рату(мирнодопском или војном, свеједно), потребно је да знамо ко нам је непријатељ, каквим снагама располаже и на који начин и одакле нападе.
    Непријатељи Србије је власт у Србији и њихови налогодавци творци новог светског поретка, односно Јевреји-ционисти.Власт у Србији држи у рукама све медије у Србије(осим неколицине локалних, који немају никакав утицај на народно мњење), држе војску, полицију судство, односно све органе власти, тако да би се свака борба против власти брзо сузбила.
    Да би се победила оваква власт и бар покушало да се сруши треба заобићи и медије и полицију и судство и војску. Али како?
    Горе си навео да треба штампати, то је сасвим у реду. Дверима би то било лако. Бошко поседује 51% власништва издавачке куће Катена, али знамо зашто то Бошко и Дверјани неће да ураде.
    Видиш и сам да на политичкој сцени Србије нема ни једна искрена национална партија која би штитила Србе. Таква је иста ситуација и у Русији, а ево због чега. У плану Јевреја-циониста за Словене пише да ће финансирати организације које ће њима служити, сваки национални покрет биће угушен огњем и мачем. Ево пре неки дан су ископали Гишкин гроб и пронашли не трулежно тело. Њега је убила Милошевићева УДБа, јер је био искрени националиста и патриота. Коришћење огња и мача је последња мера коју користе масонске и јеврејске слуге у Србији.
    Срби националисти који виде какво је зло у Србији, подељени су уз помоћ лажних патриотских организација које се представљају као противници режима а заправо помажу сваком режиму да опстане на власти. Док једни Срби, виде спас у радикалима, други у дверјанима, трећи у заветнцима, а највећи број не излази на изборе, слуге јевреја и масона не сметано победе на изборима. Сваки покушај стварање искрене националне партије у Србији, режим осујети уценама, претњама и убацивањем својих нељуди који изнутра растуре покрет.
    Не пишем ово да бих рекао да се не вреди борити, већ да би знали шта чека сваког ко се упути у авантуру стварања искреног националног покрета.
    Вреди се и те како борити, јер смо ми Срби бар у својој историји борили против далеко већег непријатеља и увек побеђивали, а губили само онда када се нисмо борили.
    Чињеница је да су се наши преци борили и побеђивали јер су водили ослободилачке ратове, али увек када су се борили, борили су
    с вером у Бога. Срби су данас поробљени а да нису ни свесни робовања, па чак већина Срба и не зна ко влада њима.
    Да би се Срби побунили, прво морају бити упознати са чињеницом да су поробљени, а да би се Срби борили, морају се вратити вери и Богу.
    То су две ствари које се морају прво урадити. Видео си сам, да и смо у коментарима покушавали народу да отворимо очи да их убедимо да су поробљени и да немамо ни једну политичку организацију која се бори за Србе, али све је узалуд кад се појаве њихови ботови и увредама и бљувотинама, отерају читаоце а коментаре обезмисле.
    Значи да су нам потребни медији, који би уместо замлаћивања народа, као што раде садашњи, ширио истину о стању у Србији и њеним властодршцима а у исто време нудио и алтернативу. Интернет није довољан да би народ био обавештен. Потребно је штампање листа који би се безплатно делио. Али и за штампање су потребна одређена средства. А још већа средства су потребна за куповину медија у Србија. Без медија и великих средстава уложено у медије, не може се освојити власт.
    Мој ти је предлог, ако хоћеш нешто да радиш, да радиш тајно, јер режим контролише и интернет и све ово што пишемо.
    Наш непријатељ над нама влада тајно и бира нељуде који ће да раде за њих. Ако би уклонили једну њихову, они би лако поставили другу. Зато нам је потребна тајна организација Срба ( најбоље у иностранству) која би проналазила ЉУДЕ који ће да раде за Србију и Србе, па ако би којим случајем изабрани био уцењен или уклоњен, онда би на његово место био постављен други. И у дијаспори постоје остаци удбе који и данас раде за режим. Они се користе језуитски правилима и представљају се као патриоте, а заправо раде за режим.
    Када се једном ослободимо ових издајника који се смењују на власти, после је све лако шта урадити и како опоравити привреду.

    Свиђа ми се

 2. И све је ово тачно…
  АЛИ ШТО ОВО ГОВОРИТЕ ДВЕРИМА !??
  Зашто не неђете било коју другу „патриотску“ страну (не странку) ???
  Има ли било ко у ово мученој Србији ко подржава СРБИЈУ ??? Или само Двери имају ту улогу?
  Зашто ваши захтеви не иду и на адресу Радикала… СНСа-а (шатро патриЈота), ДСС-а, „Наши“, 1389, … ???
  Ако било покуша БИЛО ШТА зашто гурате клипове???
  А да ли је Шешељев „улазак“ у ПИНК патриотски чин ??? Ма дај, бре…

  Свиђа ми се

  1. Добро дошли!
   Не гурам клипове. Предлог је конструктиван, а то што Двери раде је тотално неефикасно. Чак је и бесмислено очекивати да ће им Вучић дати медијски простор због демонстрирања. Наравно, предлог важи за све који би да се, медијски, супротставе режиму. Сходно томе, предлог не може бити упућен СНС-у, јер СНС је режим, антисрпски режим, чак злочиначки за Србе. Не може бити упућен радикалима јер СРС је предузеће режима и Шешељ није никакав патриота и националиста него човек који има фирму за пружање услуга сваком режиму који је спреман да његове услуге плати. ДСС је ирелевантна, поцепана, практично непостојећа и са својом идеологијом, „демократски“-људскоправашком, неспособна да спроведе овај предлог у дело. Остали су до те мере небитни да нема никаквог смисла обраћати им се као организацијама.

   Свиђа ми се

 3. Пратим ову болест која се пројављује међу људима добронамерним, али до те мере ирационалним, слуђеним атмосфером која влада међу онима који су под утицајем медија и не познају другачији начин размишљања. Назвао сам ту болест синдом црно беле свести. Код њих је све по принципу, ако ниси за ово, онда си за оно… Као нпр кад кажеш да је Милошевић био издајник, они ће без размишљања скочити да те нападају уверени да ,,су ти ови сад бољи“; без да им падне на памет да постоји и нешто ван тог бизарног дуализма. Не вреди им указивати на то да све те псевдопатриотске партије служе само да се одвуче, распе и отупи и оно мало снага што је преостало у Срба. Они размишљају у оквирима појмова које медији инсталирају. Тако је њима Шешељуга опозиционар, ДСС родољубива снага, а Двери екстремна десница. Они добацују тек толико да назову СНС Шатропатриотама?! Нема ту логике, само афекти.

  Свиђа ми се

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: