Разлаз

logo_main

Пише: Владимир Челекетић

26.01.2017

Моја одлука да престанем свако писање на порталу Национална партија донешена је 16.01.2017. Последњи коментар који сам на том порталу објавио изгледа овако:

„Ово није нормално. Ово је патологија. Ово није расправа о политичким темама, ово је зверињак. Овако хијене кидишу на свој плен, али код хијена нема мржње и код хијена није патологија. Овде нема шта да се укапира што неки не капирају. Овде, осим мржње, међу људима који се чак ни не познају, ничег другог нема.“

Коментар је написан испод чланка који има назив: „Ај лешу комуњарски Милане Миленковићу, обриши одавде“.

И даље стојим иза програма Националне партије, али се ограђујем од уређивачке политике портала и начина на који се идеје из НП програма представљају. Бесконачно вулгарни и морбидни текстови и коментари, слепа мржња према појединцима, промоција шунда, кича и разврата, по мом мишљењу, нису начин за промоцију идеје националне слободе. Ствар је отишла толико далеко да се даје отворена подршка Вучићу, човеку који води политику комадања Србије, политику предаје српске земље, имовине и привреде странцима, политику насељавања Србије белосветском руљом, укључујући и затворенике из Гвантанама, политику тоталне педеризације Србије, политику културног и духовног геноцида итд, а све то због безумне мржње према појединцима, углавном, потпуно наважним за судбину Србије.

Ја мислим да је једна Српска радикална странка сасвим довољна за вулгаризацију и компромитацију идеје националне слободе. И превише.

Текстове које сам писао за НП пребацићу на овај блог, а пребацићу и програм НП.

10 мишљења на “Разлаз”

    1. Bato,
      mislim da nije dugo, nego PREdugo, Vlada nije u zadnje vreme imao ništa zajedničko sa kerovođom.
      Rekao bih da ni svetlost nema ništa zajednićko sa tamom, kao ni istina sa laži.

      Свиђа ми се

      1. Заједнички је био програм и ја и даље мислим да он није лоша основа. На НП сајту сам, дуго, постављао текстове само ја. Међутим, када је Калуђеровић преузео уређивање сајта није се више радило о неслагању са личним ставовима, већ са оним што је представљано као НП став. И тако … од толике приче испаде подршка Шешељу.

        Свиђа ми се

      1. Ја га видим као образованог , елоквентног и оштроумног човека са великим фондом речи које користи јако културно и цивилизовано. И ако сам имао абрверзију према њему то је било због неке особе под ником Калуђер који је тотално неартикулисано нападо и вређао.
        Дакле Владо и остала екипа са НП су небо и земља.
        Поздрав Перуне.

        Свиђа ми се

      2. Програм НП смо написали нас тројица иако је, у почетку, било више људи. Поред мене и Калуђеровића ту је био и Воја Миоковић. Њега сам лично упознао . Калуђеровића нисам. Нажалост, Воја се није много ангажовао по сајтовима после писања програма. У почетку на Видовдану и после више не. Мислим да би о Воји имали врло позитивно мишљење. А има ту још неких људи који су вредни разговора. Нажалост, Калуђеровићев наступ је такав да никакав озбиљан заједнички наступ није могућ.

        Свиђа се 1 person

    1. Пробај овако како сам ја урадио као одговор Милану, притискајући дугме „Одговор“ испод твог коментара. Није као Дискас. Сви одговори иду у колони испод првог коментара. Видећу да ли може да се „угнезди“ више одговора.

      Свиђа се 1 person

Постави коментар