Снага речи

power_of_words__mehdi_amini-e1454011108458

Пише: Владимир Челекетић

Први пут објављено 15.09.2016.

Гледајући ових дана дежурне српске родољупце како наступају против још једног педерског скрнављења Београда, постаје јасно зашто је педерски лоби, тако лако и тако убедљиво, однео победу. У свету у којем живимо нема политичке победе без победе у медијском рату. Па, наравно, помислиће сада „просечан“ Србин, медији у Србији су „блокирани“, потпуно у служби страних интереса и интереса мафије на власти, па самим тим и педерског лобија. Не, овде је трик у нечем другом. Педерски лоби је однео победу снагом речи које су изговарали родољупци.

Опредељење

Кључна победа педерског лобија, нешто као стаљинградска битка, десила се онда када су родољупци прихватили да је хомосексуализам „опредељење“ или „оријентација“, а не поремећај, тј. када су у јавном простору, хомосексуализам и све остале перверзије које, у пакету са њим иду, према пропаганди педерског лобија, почели да називају „опредељењем“ („оријентацијом“). Ја не знам да ли они заиста верују да је то опредељење, а не патологија, а ако имају сумњу нека прочитају следећа два текста и нека пазе да овај други не читају непосредно после јела.

http://www.vaseljenska.com/misljenja/psihologija-homoseksualnosti-odgovornost-neozbiljnost-u-zivotu-1-deo/

http://www.vaseljenska.com/vesti/psihologija-homoseksualnosti-obrnuta-socijalizacija-homoseksualaca-2-deo/

Када дежурни педерски лобиста убеђује јавност да је хомосексуализам „опредељење“, дакле, нешто нормално, с обзиром на то како тај изгледа и како се понаша, сасвим је извесно да ће „просечан“ и нормалан Србин, рећи: „ти, буразеру, ниси нормалан.“ Међутим, када дежурни српски родољупци, „домаћини“ и надасве „породични људи“, педерска блудничења назову „оријентацијом“ или „опредељењем“, „просечан“ Србин више није у стању да разликује нормално од ненормалног, тј. све постаје нормално, што је, управо, циљ педерског лобија. Заиста, уколико је хомосексуализам опредељење, а не поремећај, логично је да они шетају улицама, јавно истичући то своје „опредељење“, као што је логично и да склапају „бракове“ и усвајају децу, на пример, по истој логици по којој навијачи овог или оног тима имају права на све то. Навијати за неки тим, уистину, јесте опредељење и ја нисам чуо ни једног српског родољупца који тврди да навијачи немају права да се жене, удају и усвајају децу због својих опредељења.

ЛГБТ популација и наравно Геј

Још један термин који је педерски лоби вешто подметнуо, а родољупци га обилато користе јесте „ЛГБТ популација“.

Да видимо прво шта је дефиниција популације:

„ Популација је група јединки исте врсте која насељава одређени простор и могу међусобно да се размножавају дајући потомство.“

Да видимо сад, шта овде имамо:

Л – жене које блудниче са женама

Г – мушкарци који блудниче са мушкарцима

Б – они што наскачу на све, без разлике

Т – они што би да јесу оно што нису

Где је сад ту „популација“?

Неки су још напреднији, па ће, уместо „ЛГБТ популација“, рећи „Ел, Џи, Би, Ти популација.“ Рачунам да су тако учили у школи, пре 20, 30, 40, 50 или 60 година, па се сећају, на пример, када учитељица пита малог Горана, које је прво слово његовог имена, а овај одговара: „Џи“. Четврто слово Азбуке: Еј, Би, Ви, Џи, Ди, итд. Наравно, као велики заштитници ћирилице, знају то српски родољупци, врло добро.

Кад смо већ код Џи, напоменимо и реч „геј“, која је у енглеском, некада, значила „весео“, а данас означава мушкарца који блудничи са другим мушкарцима. Зашто су такви мушкарци весели, питају се и сами Енглези, али одговор још нису добили. У српском језику, реч „геј“ није значила ништа, али сада значи, опет, понајвише захваљујући српским родољупцима. Када би Срби почели да користе реч „геј“ да је било само до оних наказа из педерских удружења? Но, када су „домаћини“ и „породични људи“, педерима почели да се обраћају са „геј“, стекли су се сви услови да реч постане општеприхваћена.

Закључак

2010. године, српска омладина је показала како се једино може борити против педеризације Србије. „Домаћини“ и „породични људи“ нису подржали српску омладину, напротив, подмукло су јој „забили нож у леђа“ и све што су радили после тога, сваком речју и сваким наступом, радили су у корист педерског лобија. Све оно о чему је педерски лоби могао само да сања, остварено је захваљујући помоћи коју је добио од српских родољубаца, пре свега, употребом терминологије педерског лобија и срамним окретањем главе од разбијених глава српске омладине. Наравно, ја овде не заговарам никакве теорије завере и не тврдим да постоје тајни договори и плаћања. Сорош и екипа би давих дана банкротирали када би финансирали све корисне идиоте и опортунисте. И зато, Срби треба да знају, када их неко позове на литије и породична парадирања у петак, а јавни педерлук је заказан за недељу, није проблем у изгубљеном календару, већ у нечистој савести, пилатовском прању руку и како се то каже, скупљању јефтиних политичких поена. Уосталом, они што организују литије већ су поделили сва могућа црквена ордења највећим педерским заступницима из врха власти. Према томе, онај коме је савест чиста на такав позив не треба да се одазива.

2 мишљења на “Снага речи”

  1. Победа педерског лобија и долазак педера на власт је индетична победи комуниста у другом светском рату и долазак комуниста на власт.
    Циљ упостављање комунистичких режима је да народи постану атеисти. Доласком безбожника комуниста на власт народ је почео да се одриче Бога и вере и да заиста постају атеисти.
    Комунистичке режиме су успоставили Јевреји-ционисти са јасним циљом. Исти је случај и данас. Педери се постављају на власт да би било што више хомосексуалаца, јер из хомосексуалних веза нема потомака и нема продужетка нације.
    Данас у Америци проценат хомосексуалних веза по градовима се креће од 20-80 %. У Лас Вегасу највећи проценат је хомосексуалних веза чак 80%. Пропагирањем ЛГБТ популације Јевреји ционисти ће , само у Америци за једну генерацију тихо убити пола становника, јер хомосексуалци неће имати наследнике. Исти сценарио се прави и за народе Европе.
    Некада су председници држава поносно са својим супружником обилазили цео свет. Данас тога нема. Чак и Путина су натерали да се разведе.
    Ништа се случајно не дешава. Као што се случајно није десио комунизам, тако се данас случајно не дешава ни педерализација друштва народа. Нажалост осим Јевреја и Цигана, сви народи су друштвена бића и уче из сре3дине у којој се налази.
    Ако се човек окружен безбожницима и сам ће постати безбожник, ако је окружен лоповима, лопов, а ако је окружен педерима, велики су изгледи да и сам постане педер. То Јевреји-ционисти знају и зато велика средства дају за пропагирање педерлука.

    Свиђа ми се

Постави коментар